Pages

entry busuk

Saturday, March 24, 2012

kisah cristiano ronaldo yang mengenang jasa


Kisah Cristiano Ronaldo ..harus dibaca!!


"Saya mengucapkan terima kasih kepada Albert Fantrau rakan lama saya untuk kejayaan yang saya capai sekarang..kami bermain bersama-sama untuk pasukan yang sama dalam U-championship bwah 18. apabila pengurus Sporting Lisbon datang untuk melihat kami, dia berkata " Siapa yang menjaring lebih banyak gol  layak di akademi kami ".


"Kami memenangi perlawanan itu 3-0. saya menyumbat gol pertama kemudian Albert menjaringkan kedua dengan tandukan yang hebat .tetapi gol ketiga adalah mendebarkan untuk kami semua. Albert satu lawan satu dengan penjaga gol, dia menggelecek penjaga gol dan saya berlari di hadapannya. apa yang hanya patut dilakukannya adalah untuk menjaringkan gol tetapi dia memberi bola kepada saya dan saya menjaringkan gol ketiga, jadi saya layak ke akademi Sporting Lisbon. selepas  perlawanan, saya bertemu beliau dan saya berkata kepadanya, "Mengapa? " jawabnyanya "Awak lebih bagus daripada saya" ..


"Wartawan pergi ke rumah Albert dan bertanya kepadanya jika ia adalah cerita benar. dia  menjawab ya. dia juga berkata bahawa kerjayanya sebagai pemain selepas perlawanan berakhir dan kini menganggur. tanya wartawan " Tetapi bagaimana anda membina rumah ini begitu besar, anda mempunyai kereta. Anda kelihatan seperti seorang yang kaya. Anda juga mempunyai keluarga .. Dari mana semua ini datang? '' Albert dengan bangganya menjawab: "Ia adalah dari Ronaldo! "

sumber sini

2 comments:

  1. wau. tak sangka lak sampai macam tu sekali. memang certain people tengok Ronaldo sebagai arrogant. Tapi, ada jugak yang baik tentang dia ni yang orang tak tahu. respect respect


    Terbaru >Baru Perasan Lagu Zee Avi Dinyanyikan Oleh Awek Chinese, Minah Saleh, Awek Thai ni >Satay Station Vs Sate Kajang Hj Samuri >Result SPM 2011 Mengingatkan Aku Pada Sekolah

    ReplyDelete
  2. messi is the best lolz joke jangan marah hehehe .. cun blog ni ♥♥

    ReplyDelete

apa pendapat kamu?